All for Joomla All for Webmasters

EXPERIÈNCIES

Experiències per gaudir del Baix Penedès i alhora poder superar els reptes:

Penedès360

Web destinada a promocionar les experiències del Penedès amb 3 rutes circulars per etapes dissenyades especialment per a les modalitats de Mountain bike, senderisme i slowbike que recorren el Penedès vora el mar, entre vinyes i per muntanyes. Clickar sobre el text EXPERIÈNCIES DEL PENEDÈS accedir a la web.

Tot Natura

Programa a d’activitats Tot Natura per saber quins dies, rutes i expedicions es tenen planificades per descobrir  Cunit i el seu entorn. Clickar sobre el text TOT NATURA per accedir a la web.

Guia Turística Baix Penedès

Guia Turística per descobrir tots els municipis del Baix Penedès i el seu patrimoni cultural i gastronòmic. Clickar sobre el text GUIA TURÍSTICA per accedir a la web.

Ecoturisme Santa Oliva Un Brot

L’Àrea d’Ecoturisme de Santa Oliva presenta diverses RUTES per conèixer elements d’interès del terme sota tres temàtiques diferents: l’aigua, l’agricultura i la pau.

Els itineraris són planers i es poden fer tot passejant. Gran part del recorregut transcorre per la plana agrícola, passant pels camins històrics locals, resseguint trams del torrent del Lluc i arribant als diferents nuclis urbans de Santa Oliva. Clickar sobre la paraula RUTES per accedir a la web.


SUMA’T A LA TEVA WELLNESS CITY

Estàs a un pas de fer la teva ciutat més saludable gràcies a l’exercici