All for Joomla All for Webmasters

TONI DUART- CALAFELL

El meu nom és Toni Duart, tinc 54 anys i vaig néixer a Barcelona. Fa més de 20 anys que estic vinculat professionalment al món de l’esport en diversos àmbits. Sóc tècnic esportiu, entrenador personal, professor d’esquí, aventurer, consultor turístic, emprenedor, organitzador d’esdeveniments esportius i conferenciant.

Hem considero un apassionat de l’esport en general i el practico a l’aire lliure. Estimo la natura i la meva professió. Sóc una persona competidora en actiu: carreres d’ultra distancia de muntanya, pel desert i la consecució de reptes personal que hem permeten seguir viatjant per tot el món i omplir la meva vida d’experiències i moments inoblidables.

M’agrada innovar a la meva professió amb l’objectiu de transmetre la passió, emoció i els sentiments que l’esport hem genera.

El 2008 vaig tenir l’oportunitat d’implantar a Calafell la marxa nòrdica (nordic walking) com a pràctica Esportiva dinamitzadora en un municipi turístic tradicional de sol i platja.

Actualment, Calafell és reconegut mundialment com el municipi més turístic i pioner en fomentar la pràctica d’aquest esport. Després de diversos triatlons, duatlons, carreres atlètiques i marxa nòrdica.

Sens dubte, per mi l’esport és vida. Per tenir una bona salut ens hem de moure. Caminar 30 minuts diaris a bon ritme és suficient per mantenir-se en forma.

Us convido que a través de l’esport un nou estil de vida i que descobriu els beneficis que aporta per la vostra salut física i mental, estar en forma.